Szállítás és fizetés

Szállítás...

 A házhozszállítást a GLS futárszolgálat végzi számunkra.

A raktáron lévő termékek esetén a szállítás akár már a következő munkanapon is megtörténhet, amennyiben adott munkanap 10:00-ig leadod a rendelésed, mert így már aznap átadjuk a futárszolgálatnak, akik már a következő munkanapon kiszállítják hozzád. Amennyiben 10:00 után adod le a rendelésed sem fog sokáig tartani a kiszállítás, mert így a következő munkanapon adjuk át a futárszolgálatnak, tehát ebben az esetben a kiszállítási idő 2 munkanap.

A szállítás menete:

  1. Írunk egy megerősítő emailt, amikor átadtuk a rendelésed a futárnak
  2. A futár a kiszállítás napján SMS-ben értesít a várható érkezéséről
  3. Az emailben található csomagszám alapján követheted a rendelésed
  4. Lehetőséged van extra költség nélkül munkaidő utánra időzítened a kiszállítást, akár este 8-ig is kérheted. Ehhez a futárral kell felvenned a kapcsolatot (azon a számon, amelyről az SMS érkezett)

 

A házhozszállítás bruttó (ténylegesen fizetendő) díja 1 190 Ft. 20 000 Ft feletti rendelés esetén a házhozszállítás teljesen ingyenes!

 


 

...ha nincs raktáron...

A Carshine.hu webshopban kizárólag olyan terméket tudsz a kosaradba tenni, ami jelenleg raktáron van. Tehát, ha egy terméknél rá tudsz kattintani a "kosárba teszem" gombra, akkor garantált, hogy raktáron van.

Ha olyan terméket találsz, ami jelenleg nincs raktáron, azt nem tudod a kosaradba helyezni és megvásárolni. Ha mindenképp azt a terméket szeretnéd és nincs raktáron lépj velünk kapcsolatba. Legegyszerűbben Kapcsolat oldalon található elérhetőségeinken keresztül teheted ezt meg.

 


 

...fizetés

 

Bankkártyával:

Lehetőséged van rögtön a rendelés után bankkártyával fizetned, így a csomag kézhez vétele során már nem kell a fizetéssel bajlódnod. A bankkártya adataidat a Carshine.hu webshop egyáltalán nem látja, a fizetés az OTP SimplePay rendszerén keresztül történik, mi csak a fizetés tényéről kapunk értesítést.

 

Házhozszállítás esetén a futárnál is tudsz bankkártyával fizetni.

 

Készpénzzel:

Házhozszállítás esetén van lehetőséged készpénzes fizetésre a futárnál.

Go toBelépés Go toRegisztráció