CarShiner Hűségprogram

2020. március 15-én elindítjuk hűségprogramunkat, ezzel is kedveskedve a CarShiner klubtagoknak. Ha klubtaggá válsz már az első vásárlásod során is élvezheted a program előnyeit: már a regisztrációdért cserébe ingyenes szállítást vagy 5% kedvezményt kapsz. A programban mindenki, akinek aktív regisztrációja van 1.000 pont jóváírást kap.

A bejegyzés alján egy videóban nézheted meg, hogyan működik.


HOGYAN LEHETEK RÉSZESE?

A hűségprogramban való részvételhez CarShiner taggá kell válnod, azaz regisztrálnod a webshopba. Már a regisztrációért is kapsz pontot, amit akár ingyenes házhozszállításra vagy 5% kedvezményre válthatsz be. A választható jutalmak listáját a "Jutalmak" lapfülön találod.


HOGYAN GYŰJTHETEK PONTOKAT?

Pontokat különböző tevékenységekért és vásárlásaid után kapsz. CarShiner pont jár a regisztrációért és ha fényképes véleményt írsz a termékeinkről (kizárólag vásárlás utáni, hiteles véleményért).
Vásárlásaid során minden elköltött 10 Ft után 1 pontot kapsz (példa: 15.000Ft értékű vásárlás esetén 1.500 pontot kapsz, amit beválthatsz 1.500Ft értékű kuponra vagy %-os kedvezménykuponra). A részletes listát a "Mivel szerezhetek pontokat?" szekció alatt találod.


HOGYAN HASZNÁLHATOM FEL A PONTJAIMAT?

A pontjaid nem kerülnek automatikusan levonásra a vásárlás során, így teljesen személyre szabhatod, hogy a lehető legjobban járj. Ahhoz, hogy különböző jutalmakat/kedvezményeket kapj, a "Jutalmak" fülön ki kell választanod azt a kedvezményt, amelyre be akarod váltani a pontjaidat. FONTOS: egy vásárlás során egy kupont tudsz felhasználni! Erre érdemes figyelned abban az esetben, ha forint összegű kuponra váltod be a pontjaid.


VÁSÁRLÁS SORÁN PONTOSAN MIÉRT KAPOK PONTOKAT?

A vásárlásaid során kizárólag a termékek kedvezménnyel csökkentett értéke után kapsz pontokat. Tehát nem számít bele az esetleges szállítási költség és a felhasznált más kuponok értéke.


MEDDIG HASZNÁLHATOM FEL A PONTJAIMAT?

A pontjaidat a megszerzésüktől számított egy éven belül használhatod fel. Ha véletlen elfeledkeztél a pontjaidról, mi a lejárat előtt jelzünk neked, hogy fel tudd használni.

 

Előző bejegyzés Következő bejegyzés

0 Hozzászólás

Go toBelépés Go toRegisztráció