Carshiner digitális-ajándékkártya - Ha igazán ragyogó ajándékot szeretnél autóimádó szerettednek!

Meg szeretnéd lepni egy ismerősöd, de nem tudod milyen csomagot állíts össze? Inkább rábíznád, hogy milyen szerekkel ápolja az autóját?

A CarShiner Digitális-Ajándékkártya a tökéletes választás,ha nem vagy jártas az autóápolási termékek szerteágazó világában, mert így megadod a lehetőséget, hogy az ajándékozott válogassa össze az autóján használt ápolási szereket.

Miért jó, hogy digitális?

Mivel emailben küldjük el neked, így azonnal megkapod, nem kell várni a postára.

Annak ellenére, hogy email-ben kapod meg, könnyen kinyomtatható, így kézzelfoghatóvá téve az ajándékot

Ajándékozz digitális ajándékkártyát, hogy szeretted garantáltan időben megkapja az ajándékát. Az ajándékkártya tökéletes választás, 

Hogyan tudom megvásárolni?

Mivel az ajándékkártya digitális, ezért fizikailag nem kerül kiszállításra, így futár sem fog felkeresni. Emiatt az ajándékkártyát kizárólag bankkártyás fizetéssél tudsz vásárolni

Hogyan jut el a címzetthez?

 Az ajándékkártyát a biztonság kedvéért a te email címedre juttatjuk el. Így biztosan nem rontjuk el a meglepetést azzal, hogy túl korán vagy túl későn jut el a címzetthez.

Innentől rajtad múlik, továbbküldheted az emailt a címzettnek vagy kinyomtathatód és átadhatod az ajándékot.

Meddig érvényes az ajándékkártya?

Az ajándékkártyát a vásárlást követő 6 hónapban lehet felhasználni.

Milyen összegű ajándékkártyák közül választhatok?

Választhatsz 5.000Ft, 10.000Ft, 20.000Ft, 30.000Ft, 40.000Ft és 50.000Ft értékű ajándékkártyák közül, hogy megtaláld a Neked megfelelőt. Egy egyalkalmas autókozmetika árából nálunk annyi terméket válogathatsz össze, ami akár évekig segít autód fényének fokozásában és védelmében!

A kártya többször is felhasználható?

Igen, a kártya egy egyenleggel rendelkezik, amit több vásárlás során is felhasználhatsz.

Mi történik ha kevesebb összegben vásárolok?

Ebben az esetben neked nem kell fizetned semmit, a kártyához tartozó kódot felhasználva tudsz vásárolni. A fennmaradó részt a következő vásárlásaid során tudod felhasználni.

Mi történik, ha a vásárlás összege meghaladja a kártya egyenlegét?

Ebben az esetben a kártya teljes összegét felhasználod és a fennmaradó részt a már szokásos módokon tudod kiegyenlíteni (utánvét vagy bankkártyás fizetés)

A szállítás összegére is felhasználható az ajándékkártya?

Igen, ha a rendelésed összege és a szállítás nem haladja meg a kártyán rendelkezésre álló egyenleget, akkor a szállítás összegét is fedezi az ajándékkártya.

 

Előző bejegyzés Következő bejegyzés

0 Hozzászólás