Hírek

Wax, sealant vagy kerámia bevonat – Melyiket válasszam az autómra?

Ahogy fejlődik a technológia, az autóápolással foglalkozó gyártók is egyre többféle terméket kínálnak az autó külső felületei védelmének és fényének biztosítására. De mi ezek között a különbség és hogyan tudod eldönteni, hogy melyik a legmegfelelőbb választás a számodra? Magában használj egy típust vagy kombináld a még jobb hatás érdekében? Ezekre a kérdésekre keressük a választ ebben a bejegyzésben.
Tovább olvasom

Autóápolás 6 lépésben

Ebben a bejegyzésben bemutatjuk az AutoBrite Direct 6 lépéses autóápolási módszerét, ami segít eligazodni az igazi autóápolás (angolul: detailing, szándékosan nem a mosás vagy tisztítás) elsőre bonyolultnak tűnő világában. Kezdőként, mindenképp érdemes végigolvasnod, hogy lásd melyik termék, melyik folyamatban szükséges, de ha már van némi rutinod, akkor sem árt ellenőrizned, hogy nem hagysz-e ki egy lépést.
Az 1-3. lépések az autó mosásának lépéseit írják le, a 4-ik lépés a felület korrekcióját, míg az 5-6. lépések az elért eredmény konzerválását (waxok, sealantek, kerámia bevonat felvitele) és azokat a befejező extra lépéseket foglalják magukban, amik miatt az általad végzett autóápolás tartós és messziről megkülönböztethető lesz egy átlagos autómosás nyújtotta végeredménytől.
Tovább olvasom

CarShiner Hűségprogram

2020. március 15-én elindítjuk hűségprogramunkat, ezzel is kedveskedve a CarShiner klubtagoknak. Ha klubtaggá válsz már az első vásárlásod során is élvezheted a program előnyeit: már a regisztrációdért cserébe ingyenes szállítást vagy 5% kedvezményt kapsz. A programban mindenki, akinek aktív regisztrációja van 1.000 pont jóváírást kap.
Tovább olvasom

Az AutoBrite Direct és az AutoGlym története

Két márka az autóápolás hazájából, Nagy-Britanniából. Az összesem több mint 65 év tapasztalat az autóápolási termékek gyártása terén garantálja , hogy csakis minőségi termékek szerepelnek mind az AutoBrite Direct, mind az AutoGlym kínálatában. A Snow Foam-os előmosástól a polírozásig mindent megtalálsz, ami autóápolás. Akár otthon mosod az autód, akár az önkiszolgáló mosást szeretnéd feldobni néhány profi ápoló termékkel az AutoBrite Direct és az AutoGlym tökéletes választás. Kattints, hogy megismerkedj a két márka történetével!
Tovább olvasom
Belépés Regisztráció