Autóápolás 6 lépésben

Dekontaminálás

A dekontaminálás, ha egyszerűen akarunk fogalmazni, minden olyan, mélyebben beágyazódott szennyeződés eltávolítása, amit még a samponos mosással sem tudtunk eltűntetni. Az ilyen szennyeződések, a fékpor, vízkőfolt, kátrány, fémrészecskék vagy akár a korábban felvitt wax védelem még fényezéshez kötődő rétege(i), bár sokszor szabad szemmel nem is láthatóak, mégis tönkretehetik az autóápolás amúgy látványos végeredményét vagy csökkenthetik a felvitt védelem hatásfokát és tartósságát.

A dekontaminálás két típusa a vegyi és a fizikai dekontaminálásra.
Tovább olvasom

Felnitisztítás

Az AutoBrite Direct által végzett 6 lépéses autóápolás első lépése a kerekek megtisztítása. Azért került a felnik tisztítása az első helyre, mert ezek vannak leginkább kitéve a komolyabb, nehezen eltávolítható, mosási karcokat okozó szennyeződéseknek, amiket a magasnyomású vízsugárral könnyen átvihetsz a fényezés lakkrétegére, majd a samponos mosás közben ezekkel végigkarcolod a felületet.
Tovább olvasom

Autómosás otthon

Az autómosás során a legfontosabb, hogy úgy távolítsunk el minden szennyeződést, hogy közben nem hagyunk mosási karcokat magunk után. A lenti szabályok betartásával a technikádon nem fog múlni a karcmentes autómosásod, már csak a megfelelő minőségű termékeket kell kiválasztanod
Tovább olvasom

Wax, sealant vagy kerámia bevonat – Melyiket válaszd az autódra?

Ahogy fejlődik a technológia, az autóápolással foglalkozó gyártók is egyre többféle terméket kínálnak az autó külső felületei védelmének és fényének biztosítására. De mi ezek között a különbség és hogyan tudod eldönteni, hogy melyik a legmegfelelőbb választás a számodra? Magában használj egy típust vagy kombináld a még jobb hatás érdekében? Ezekre a kérdésekre keressük a választ ebben a bejegyzésben.
Tovább olvasom

Az autóápolás 6 lépése

Ebben a bejegyzésben bemutatjuk az AutoBrite Direct 6 lépéses autóápolási módszerét, ami segít eligazodni az igazi autóápolás (angolul: detailing, szándékosan nem a mosás vagy tisztítás) elsőre bonyolultnak tűnő világában. Kezdőként, mindenképp érdemes végigolvasnod, hogy lásd melyik termék, melyik folyamatban szükséges, de ha már van némi rutinod, akkor sem árt ellenőrizned, hogy nem hagysz-e ki egy lépést.
Tovább olvasom
Go toBelépés Go toRegisztráció